HARMONOGRAM
6 września 2018 r.
(miejsce: Zamek Biskupi - Janów Podlaski)
Konferansjer:
Maciej Kurzajewski
10:00 OTWARCIE KONFERENCJI I POWITANIE GOŚCI
I Część – DEMONY PIECZARKARZY
10:10 AKTUALNY STAN PIECZARKARSTWA POLSKIEGO - ZAGROŻENIA I SZANSE
– d r Krystian Szudyga, Prezes Stowarzyszenia Branży Grzybów Uprawnych
10:30 CZY MOŻLIWY JEST DALSZY ROZWÓJ BRANŻY PIECZARKARSKIEJ WOBEC SPADAJĄCYCH DOCHODÓW?
– d r Nikodem S akson
11:10 IMPORT PRACOWNIKÓW – KORZYŚCI I ZAGROŻENIA - Michał Wysłocki,
Dyrektor Działu legalizacji pobytu i pracy cudzoziemców w Polsce w Kancelarii Sadkowski i Wspólnicy, ekspert Business
Centre Club ds. zatrudniania cudzoziemców
12:00 – 12:30 PRZERWA KAWOWA
12:40 POMPY CIEPŁA – NIEWIELKA ZMIANA, DUŻE OSZCZĘDNOŚCI
- Cezary Zalewski, Piotr Kajzer - firma Atmo-Control
13:20 INNOWACYJNE SYSTEMY ZBIORU GRZYBÓW A ZWIĘKSZENIE WYDAJNOŚCI
- John Peeters, Mushroom Consulting
14:00 PODSUMOWANIE PIERWSZEJ CZĘŚCI - d r Krystian Szudyga, Prezes Stowarzyszenia Branży Grzybów Uprawnych
14:20- 15:20 PRZERWA OBIADOWA
II Część – MENEDŻERSKA
15:30 SIŁA I ODPORNOŚĆ PSYCHICZNA CZYLI JAK ROBIĄ TO SPORTOWCY
– dr Dariusz Parzelski, Uniwersytet SWPS
16:40 MENEDŻER CZY PRZYWÓDCA - JAKICH SZEFÓW POTRZEBUJĄ WSPÓŁCZEŚNI PRACOWNICY
– dr hab. Beata Krzywosz-Rynkiewicz, prof. UWM w Olsztynie, konsultant, coach, trener, kierownik międzynarodowych
projektów badawczych
17:30 ZAKOŃCZENIE KONFERENCJI
20:00 UROCZYSTY BANKIET - GOŚĆ WIECZORU: zespół KOMBII
INFORMACJE DODATKOWE:
Udział w konferencji prosimy zgłaszać do 30 czerwca 2018 r.
Kontakt: Katarzyna Paul tel. 531 618 677 e-mail: katarzyna.paul@wokas.pl
Opłata za udział w konferencji: 100 zł/os. na rzecz działalności statutowej Stowarzyszenia Branży Grzybów Uprawnych
Kontakt: Barbara Olczakowska tel. 603 680 017 e-mail: sbgu.olczakowska@wp.pl
Wpłata na konto SBGU, Bank BGŻ Paribas S.A. 92 2030 0045 1110 0000 0001 0380
Członkowie SBGU – wstęp wolny
Koszt udziału w bankiecie – 195 zł/os. zgłoszenia do 30 lipca 2018r
Kontakt: Iwona Bujalska tel. 512 089 100 lub 83 359 05 55 wew. 42
e-mail:iwona.bujalska@wokas.pl
Wpłata na konto: Bank BGŻ Paribas S.A. 68 2030 0045 1110 0000 0279 8010
Więcej informacji na stronie
www.pieczarkalia.pl