8-11 października, Poznań, Targi Polagra Food
Miejsce: Poznań
Data: 08-10-2012
Żywność ekologiczna będzie jednym z tematów
tegorocznej POLAGRY FOOD – największych w tej części Europy targów
wyrobów spożywczych.
ORGANIZATOR:
Międzynarodowe Targi Poznańskie
Ponadto tematyka targów skupi się wokół produktów
mleczarskich, mięsa i wyrobów wędliniarskich, żywność typu convinience,
żywności bezglutenowej oraz tej dedykowanej diabetykom i wegetarianom.
W Poznaniu po raz kolejny spotkają się zatem producenci, dystrybutorzy, kupcy, handlowcy, hurtownicy, sprzedawcy detaliczni oraz wszystkie osoby związane z szeroko pojętą branżą spożywczą. Ekspozycja obejmie trzy salony wystawiennicze: Salon Wyrobów Spożywczych i Napojów, Salon Win i Alkoholi oraz Salon Wyposażenia Sklepów.
W Poznaniu po raz kolejny spotkają się zatem producenci, dystrybutorzy, kupcy, handlowcy, hurtownicy, sprzedawcy detaliczni oraz wszystkie osoby związane z szeroko pojętą branżą spożywczą. Ekspozycja obejmie trzy salony wystawiennicze: Salon Wyrobów Spożywczych i Napojów, Salon Win i Alkoholi oraz Salon Wyposażenia Sklepów.
W ramach targów odbędą się liczne konferencje tematyczne i panele dyskusyjne m.in. Forum Dystrybucji (9.10.2012), którego jednym z tematów przewodnich będą „Zasady aranżacji i wyposażenia sklepów".
W tym roku organizatorzy spodziewają się zwiedzających głównie z tzw. rynków wschodnich: Litwy, Rosji, Ukrainy, Białorusi i Czech. Dodatkowo w czasie targów zostaną zorganizowane indywidualne spotkania biznesowe z przedstawicielami branży spożywczej z krajów Unii Europejskiej.
Więcej informacji: www.polagra-food.pl
Organizator:
Międzynarodowe Targi Poznańskie sp. z o.o.
ul. Głogowska 14
60-734 Poznań