Witam serdecznie,
 
informuję, że wszystkie szczegóły związane z konferencją prasową wrześniową zostały dopięte.
 
Poniżej specyfikacja wydarzenia:
 
Termin: 13 września br. (wtorek)
Godzina: 11.00 - 13.00
Lokalizacja: Sala konferencyjna "niebieska", Hol Wschodni MTP (wyposażona w projektor, ekran, mikrofony stacjonarne na stole prezydialnym, mikrofon mobilny wraz z osobą do obsługi, laptop, obsługę techniczną); rejstracja gości prowadzona w foyer
Stół prelegencki: Prezes Krystian Szudyga, Tomasz Rzychoń, Ryszard Lenc, Kurt Scheller, reprezentant ARR oraz Ministerstwa Rolnictwa do ustalenia przez SBGU oraz konferansjer
Obsługa fotograficzna: fotograf MTP
Obsługa konferansjerka: Jan Marcinowski (rekomendacja MTP, CV w załączniku)
Zaproszenie mediów: wysyłka mailowa i pocztowa zlecona MTP
Usługa kateringowa: zlecona firmie "VIP Catering" z Poznania (menu w załączniku)
Materiały dla dziennikarzy: informacja prasowa jako insert do książki "Ja, pieczarka. Autobiografia kulinarna", przypinka, torba ekologiczna - wszystko włożone do torby papierowej
PONIŻEJ TWARZ KAMPANII - KURT SCHELLER
 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.