KONFERENCJA PRASOWA


Temat: Podsumowanie ogólnopolskiej kampanii promującej pieczarki „Ja, pieczarka”
Termin: 13 września 2011r.
Czas trwania: 10.30-12.30
Miejsce: Międzynarodowe Targi Poznańskie, Hol Wschodni, sala konferencyjna „niebieska”
Moderator: Jan Marcinowski
Goście specjalni: przedstawiciele ministerstwa Rolnictwa oraz ARR (do potwierdzenia przez SBGU),
zarząd SBGU, producenci branży grzybów uprawnych, szef kuchni Kurt Scheller


10.00 – 10.30 Rejestracja gości, wręczenie materiałów konferencyjnych, katering na przywitanie
10.30 – 10.40 Otwarcie konferencji i powitanie gości, zaprezentowanie tematu konferencji (Moderator)
10.40 – 11.00 Wystąpienie na temat rynku pieczarki w Polsce
(dr Krystian Szudyga, Prezes Stowarzyszenia Branży Grzybów Uprawnych
w Skierniewicach)
11.00 – 11.15 Wystąpienie przedstawiciela ARR/ Ministerstwa Rolnictwa
(do potwierdzenia przez SBGU)
11.15 – 11.30 Wystąpienie podsumowujące kampanię „Ja, pieczarka”
(dr Ryszard Lenc, Business Consulting z Katowic)
11.30 – 11.45 Wystąpienie na temat walorów kulinarnych pieczarki (Kurt Scheller, Akademia Kulinarna)
11.45 – 11.55 Prezentacja filmu kampanijnego
11.55 – 12.10 Panel dyskusyjny (Moderator)
12.10 – 12.30 Podsumowanie tematu, zamknięcie konferencji i zaproszenie gości na pieczarkowy lunch
(Moderator)

Katering konferencji zakłada dwie odsłony:

Wstęp:

mini ptysie faszerowane kremem pieczarkowym
vol-au-vent z pieczarkami
zimne i gorące napoje

Zakończenie:

zupa krem pieczarkowy z grzankami
pieczarki faszerowane serem mozarella
pieczarki faszerowane warzywami
pieczarki faszerowane mięsem drobiowym
pieczarki faszerowane szpinakiem
gorące napoje

www.ja-pieczarka.pl

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.