Zapraszamy do udziału w webinarium: Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności.
Termin: 5 listopada 2021 r., godz. 10.00 – 12.00
Dzięki webinarium dowiedzą się Państwo m.in.:
- jak wygląda rynek produktów ekologicznych w Szwecji
- czym kierują się konsumenci w Finlandii podczas zakupów żywności
- jak wejść na rynek i sprzedawać na rynkach Finlandii i Szwecji
- jakie są perspektywy dla eksportu polskiej żywności na oba rynki
- Jan Markiewicz, II Sekretarz ds. politycznych i ekonomicznych, Ambasada RP w Helsinkach
- Sebastian Magier, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Sztokholmie
- Laura Ihanainen, Kierownik Rozwoju z działu Handlu towarami, Grupa Kesko – jeden z największych sprzedawców detalicznych żywności w Finlandii
- dystrybutor w Szwecji (do potwierdzenia)
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. W celu udziału w webinarium prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego.
Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 4 listopada 2021r., o godzinie 12:00.
Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przekazany link aktywacyjny.
Z wyrazami szacunku,
Agnieszka Chudzik Wydział Współpracy z Przedsiębiorcami Departament Wsparcia Eksportu Główny Specjalista Tel. +48 22 376 73 87 Kom. +48 604 979 531 www.kowr.gov.pl |
|