Szanowni Państwo!
 
Zapraszamy do udziału w webinarium: Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności.
Termin: 5 listopada 2021 r., godz. 10.00 – 12.00
Dzięki webinarium dowiedzą się Państwo m.in.:
  •     jak wygląda rynek produktów ekologicznych w Szwecji
  •     czym kierują się konsumenci w Finlandii podczas zakupów żywności
  •     jak wejść na rynek i sprzedawać na rynkach Finlandii i Szwecji
  •     jakie są perspektywy dla eksportu polskiej żywności na oba rynki
Prelegenci:
  •      Jan Markiewicz, II Sekretarz ds. politycznych i ekonomicznych, Ambasada RP w Helsinkach
  •      Sebastian Magier, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Sztokholmie
  •      Laura Ihanainen, Kierownik Rozwoju z działu Handlu towarami, Grupa Kesko – jeden z największych sprzedawców detalicznych żywności w Finlandii
  •      dystrybutor w Szwecji (do potwierdzenia)
 
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. W celu udziału w webinarium prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego.
 
 
  <image003.png>
  

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 4 listopada 2021r., o godzinie 12:00.
Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przekazany link aktywacyjny.
 
Z wyrazami szacunku,
 
Agnieszka Chudzik
Wydział Współpracy z Przedsiębiorcami
Departament Wsparcia Eksportu
Główny Specjalista
Tel. +48 22 376 73 87
Kom. +48 604 979 531
www.kowr.gov.pl
<image004.jpg>
<image005.jpg>
 
 
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.